Η Bιομηχανία Eπεξεργασίας Ξύλου   ΑΚRITAS   θα  συμμετέχει φέτος στην  κλαδική έκθεση  ΜEDWOOD που θα πραγματοποιηθεί  από Πέμπτη  7   έως Κυριακή  10 Απριλίου, στο εκθεσιακό κέντρο  ‘’ΜΕTROPOLITAN  EXPO’’, στην Αθήνα (Περιπτερο 3, Stand A4).

Στόχος της φετινής συμμετοχής  είναι η βελτίωση της επικοινωνίας  της εταιρίας με τους συνεργάτες της και η ανταλλαγή απόψεων για τα νευραλγικά θέματα του κλάδου .

Η Bιομηχανία  ΑΚRITAS  με σχεδόν 40 χρόνια παρουσίας στον κλάδο  συνεχίζει να έχει ως βασική φιλοσοφία την προσωπική σχέση με όλους τους συνεργάτες της, επενδύοντας σταθερά στον ανθρώπινο παράγοντα σε όλους τους τομείς της δραστηριότητας της.

Η AKRITAS είναι σήμερα η μοναδική ελληνική βιομηχανία παραγωγής μοριοσανίδας που  λειτουργεί μάλιστα σε συνεχή βάση  από το 1977, με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας,  πάντα με συνέπεια και  σεβασμό προς τους συνεργάτες της.

Πρόσφατα η εταιρία  παρουσίασε  τo application  <<ΑΚRITAS  CHROMA>>  ,  μια εφαρμογή  δειγματισμού των προϊόντων  ΑΚRITAS για smart phones και tablets, η οποία είναι συμβατή με android  και ΙΟS συσκευές

Το << ΑΚRITAS  CHROMA»»    αποτελεί   χρήσιμο εργαλείο  διότι με αυτό , υπάρχει  άμεση και συνεχής  ενημέρωση για τα χρώματα και σχέδια μελαμίνης και ΗPL , προσφέροντας μεγάλη παλέτα επιλογών σε  όλους όσους δραστηριοποιούνται  στο χώρο  των  κατασκευών και της διακόσμησης.