ΥΦΗ

Η Υφή μπορεί να ζωντανέψει μια επιφάνεια και παίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην δημιουργία συναρπαστικών εσωτερικών χώρων.

Η υφή μπορεί να επιφέρει άλλη αίσθηση στο περιβάλλον σας, να προάγει μια επιφάνεια με μονόχρωμη απόχρωση και να προσθέσει μια άλλη διάσταση σε ένα σχέδιο κερδίζοντας διαχρονικά τις εντυπώσεις.

Mε αυτό το σκεπτικό, η AKRITAS σας παρουσιάζει 12 εκπληκτικές υφές:

Π1

Π1  Woodgrain

Σχέδιο με μοτίβο γραμμών με  πολύ επιδέξια προσέγγιση της δομής πόρων του ξύλου. Οι πόροι είναι τόσο διακριτικοί  ώστε η προσοχή επικεντρώνεται πλήρως στον οπτικό αντίκτυπο του décor.

Π7

 

Π  soft woodgrain

Επιφάνεια με φυσική όψη της δομής πόρων του ξύλου με ένα  κομψά  απαλό φινίρισμα

Π11

 

Π11  SAW  CUT

Yφή που δημιουργεί μια ρεαλιστική αίσθηση ξύλου με εμφανή αποτελέσματα

Aντανακλά την επιφάνεια του πρόσφατα  κομμένου ξύλου. Ο τρισδιάστατος χαρακτήρας και η βαθιά δομή  συναντά τέλεια την νέα τάση.

 

Π13

Π13  Quartz

Χρησιμοποιείται με τις μονόχρωμες αποχρώσεις και τις απομιμήσεις ξύλου, προσφέροντας μια πολύ μαλακή και φυσική αίσθηση. Αυτή η υφή υποστηρίζει την τάση για ματ επιφάνειες

Π10

Π10

Super  mat  woodgrain

Η νέα επιφάνεια  με απαλό, μη ανακλαστικό φινίρισμα  δίνει την αυθεντική  φυσική  αίσθηση του καπλαμά   με τη ραφινάτη  όψη της δομής  των πόρων του  ξύλου, αποδίδοντας  φυσικότητα στις αποχρώσεις του.