Τα ημιέτοιμα προϊόντα POLYTHETA® προορίζονται για χρήση σε οριζόντιες ή κάθετες επιφάνειες εσωτερικού χώρου και αποτελούν την πλέον εύχρηστη και γρήγορη επιλογή για οποιαδήποτε κατασκευή. Διαθέτουν υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά και πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν και τα post formed προϊόντα με πυρήνα τη μοριοσανίδα AKRIPAN®,  τα οποία παράγονται σε μπάρες σταθερού μήκους, σε διάφορα πλάτη (Πάγκοι εργασίας – κουζίνας και Πορτάκια AKRITAS).

Κατά την παραγωγή τους διαμορφώνεται το προφίλ της μίας ή και των δύο ακμών κατά το μήκος της μπάρας με συγκεκριμένη ακτίνα καμπυλότητας (R). Το φύλλο επένδυσης (μελαμίνη ή HPL) τυλίγεται πάνω από τις διαμορφωμένες ακμές και υπερκαλύπτει τις εκτεθειμένες πλευρές της μοριοσανίδας κατά το μήκος της μπάρας. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των post formed προϊόντων είναι η ελαχιστοποίηση του μήκους των εκτεθειμένων ακμών/πλευρών του τελικού προϊόντος, στις οποίες και απαιτείται η συγκόλληση προστατευτικού περιθωρίου. Σαν αποτέλεσμα, επιτυγχάνεται μια αίσθηση συνέχειας και ομοιομορφίας του υλικού και περιορίζεται ο απαιτούμενος χρόνος επεξεργασίας και κατασκευής.