Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 ,  η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους εργαζόμενους της Bιομηχανίας AKRITAS  , στις εγκαταστάσεις της στο Τυχερό Έβρου . Η γιορτή πλαισιώθηκε από μουσικό σχήμα από  εργαζόμενους της εταιρίας και έτσι δημιουργήθηκε μια εορταστική ατμόσφαιρα και ανταλλαγή ευχών μεταξύ της διοίκησης και του προσωπικού της εταιρίας. Διαδικτυακή σύνδεση έδωσε την δυνατότητα  στους εργαζόμενους στα  γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη να συμμετέχουν και να ευχηθούν τους συναδέλφους τους.

Το 2017 αποτέλεσε μια πολύ σημαντική χρονιά για την εταιρία που γιόρτασε τα 40 χρόνια λειτουργίας της. Τέθηκαν τα θεμέλια για την συνέχιση της αναπτυξιακής της πορείας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό, όπου η AKRITAS αποτελεί σημαντικό παράγοντα της παγκόσμιας αγοράς με αυξανόμενη παρουσία σε πολλές και μεγάλες αγορές. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε παγκόσμιο επίπεδο καταγράφεται σημαντική αύξηση των προϊόντων ξυλείας και ότι η εταιρία είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και σ’ αυτήν την πρόκληση σχεδιάζοντας ταυτόχρονα την αύξηση της παραγωγικής της δυναμικότητας μέσα στο 2018, καθώς και την ενίσχυση της γκάμας των προϊόντων της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑKRITAS είναι η μοναδική Ελληνική Βιομηχανία ξύλου παραγωγής μοριοσανίδων με σταθερή προσήλωση στις διαδικασίες παραγωγής προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Τέλος τον  Ιανουάριο  θα γίνει και η καθιερωμένη κοπή πίτας και η διοίκηση ανακοίνωσε πως θα γίνει βράβευση των παιδιών  των εργαζομένων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά ιδρύματα ( Α.Ε.Ι.  και  ΤΕΙ).