Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Bιομηχανίας Eπεξεργασίας Ξύλου “ΑΚRITAS” στην 7η Διεθνή Έκθεση ΜEDWOOD που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 26-29 Απριλίου 2018.

Στο περίπτερο της εταιρίας που ήταν αφιερωμένο στην Ελληνική χλωρίδα με έμφαση στα αρωματικά φυτά, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για το σύνολο των θεμάτων του κλάδου σε ένα περιβάλλον οικείο  και φιλόξενο,  απολαμβάνοντας έναν απολαυστικό καφέ   στο  ΑΚRITAS  CAFÉ.

H   προσέλευση  των επισκεπτών, τόσο από τον κατασκευαστικό και εμπορικό τομέα όσο και από τον κλάδο  των αρχιτεκτόνων -διακοσμητών  καθώς και οι  εταιρικές συμφωνίες   που πραγματοποιήθηκαν, ήταν το κύριο  χαρακτηριστικό της φετινής συμμετοχής, δίνοντας ένα αισιόδοξο τόνο στις προοπτικές του κλάδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περίπτερο της εταιρίας  πραγματοποιήθηκαν εμπορικές επαφές  τόσο από την εγχώρια αγορά όσο και από αυτή του εξωτερικού.

Η AKRITAS  είναι σήμερα η  μοναδική ΕΛΛΗΝΙΚΗ  βιομηχανία  παραγωγής μοριοσανίδας  που λειτουργεί σε συνεχή βάση από το 1977 χρησιμοποιώντας 100% φυσική συμπαγή ξυλεία υψηλής απόδοσης , προσφέροντας προϊόντα  εξαιρετικής ποιότητας με  σταθερή  προσήλωση σε αξίες που βασίζονται στον σεβασμό προς τους συνεργάτες της και το περιβάλλον.