Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια τελετή κοπής πίτας της Βιομηχανίας Ξύλου ΑΚRITAS το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο RAMADA ΘΡΑΚΗ PLAZA στην Αλεξανδρούπολη.

Η πρόεδρος του ΔΣ της εταιρίας κα Λουκία Σαράντη , ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό της ότι η επένδυση  στο ανθρώπινο δυναμικό  αποτελεί σταθερή φιλοσοφία της  ΑKRITAS, η οποία με  συγκεκριμένα προγράμματα  στηρίζει το προσωπικό της και αναγνωρίζει την πολύτιμη συμβολή του .

Ακριβώς μέσα σ’  αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η καθιερωμένη επιβράβευση παιδιών εργαζομένων ,τα οποία επιτυγχάνουν να εισαχθούν σε Ανώτερα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά  Εκπαιδευτικά  Ιδρύματα.

Τα παιδιά  που επιβραβεύτηκαν φέτος με την απονομή τιμητικών  διακρίσεων  είναι   δέκα και είναι οι εξής:

ΖΙΩΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  ( ΑΠΘ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ  ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ), ΦΥΛΛΑΡΙΔΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ   (ΣΧΟΛΗ ΤΕ- ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ  ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ), ΚΑΔΙΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  (ΣΧΟΛΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ),ΜΠΙΚΟΥ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ( ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ  -ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ), ΓΚΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ   ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ), ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΣΧΟΛΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΩΝ ΧΩΡΩΝ), ΠΑΠΠΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΑΝΝΑ (ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ-ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ), ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ( ΑΠΘ – ΑΓΓΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ),ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΔΠΘ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ), ΙΝΤΖΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ( ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ.)

Ο διευθυντής του εργοστασίου Κος Παπαιωάννου και ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων Κος Νάκος  έκοψαν την πίτα και χαιρέτισαν τις οικογένειες των εργαζομένων που παρευρέθησαν στην εκδήλωση  (βλ.  φωτογραφία)

Τέλος, στα πλαίσια της τελετής πραγματοποιήθηκε  και η τιμητική βράβευση του εργαζόμενου κ. Γιώργου Καπετανίδη, οποίος μόλις συνταξιοδοτήθηκε. Η εταιρία του απένειμε  ειδική τιμητική πλακέτα για την μακρόχρονη συνεισφορά του, την αφοσίωση και το ήθος του. Όλοι οι συνάδελφοι του έδωσαν τις καλύτερες ευχές για την νέα περίοδο της ζωής του που  ξεκινάει.