Η Εταιρεία διαθέτει σήμερα μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας προϊόντων ξύλου με τεχνολογικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών. Δεδομένων των επενδύσεων μας σε εγκαταστάσεις και υποδομές, είμαστε σε θέση να ικανοποιούμε τις ανάγκες των συνεργατών μας ταχύτατα και έγκαιρα, ενώ ταυτόχρονα, έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε κάθε νέα πρόκληση σε επίπεδο παραγωγής, πωλήσεων και διανομής.

Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις της AKRITAS βρίσκονται στο Τυχερό Έβρου επάνω στον οδικό άξονα Αλεξανδρούπολης-Ορεστιάδας σε ιδιόκτητο οικόπεδο 370.000m2. Οι κτιριακές υποδομές των γραμμών παραγωγής καλύπτουν επιφάνεια 60.000m2 και αποτελούνται από τις ακόλουθες μονάδες παραγωγής:

Παράλληλα, η Εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (έκτασης επιφάνεια 4.780m2) αποθήκευσης και διανομής (logistics) στην Ν. Αγχίαλο Θεσσαλονίκης όπου και στεγάζεται η διεύθυνση των πωλήσεων και των εξαγωγών της Εταιρείας. Επίσης, η AKRITAS διαθέτει γραφεία Πωλήσεων στην Αθήνα (Ν. Σμύρνη Αττικής). Η θυγατρική Εταιρεία EMOS BULGARIA Ltd που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην εμπορεία Ά ύλης (Ξυλείας) έχει έδρα στη Σόφια, Βουλγαρίας.