Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Βιομηχανίας επεξεργασίας ξύλου  ΑΚRITAS  στην ξεχωριστή βιωματική έκθεση “The Architect Show” που πραγματοποιήθηκε στις  4 & 5 Μαΐου 2019 στον εκθεσιακό χώρο  HELEXPO στο ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την MEDEXPO S.A.  και πλήθος επισκεπτών όπως αρχιτέκτονες, designers,  κατασκευαστές κ. άλλοι  έδωσαν το παρόν  τιμώντας  τους περίπου  100  εκθέτες.   3.500 επισκέπτες  περίπου είχαν την δυνατότητα και την ευκαιρία να ανταλλάξουν γνώσεις, να γνωρίσουν νέα  προϊόντα και να έρθουν σε επαφή με όλες τις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής και του Design.

Στόχος της εταιρίας  με την συμμετοχή στην διοργάνωση αυτή ήταν η δημιουργία ενός ουσιαστικού μέσου επικοινωνίας ανάμεσα σ’ εκείνη και ένα στοχευμένο target group δημιουργών όπως μελετητικά γραφεία, μηχανικούς- αρχιτέκτονες και διακοσμητές για να τους ενημερώσει για τα νέα προϊόντα της και τις ανερχόμενες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης , του σύγχρονου design  και της αρχιτεκτονικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑKRITAS είναι σήμερα η μοναδική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ  παραγωγής μοριοσανίδας  και λειτουργεί σε συνεχή βάση από το 1977. Τα προϊόντα παραγωγής της βιομηχανίας είναι εξαιρετικής ποιότητας και η πρώτη υλη αποτελείται από φυσική  συμπαγή  ξυλεία υψηλής απόδοσης .

Τέλος να τονίσουμε ότι η AKRITAS  είναι σταθερά  προσηλωμένη σε αξίες  που βασίζονται στον σεβασμό προς τους συνεργάτες της και το περιβάλλον.

AKRITAS ARCHITECTS SHOW 2019 VIDEO