Με ιδιαίτερη  επιτυχία  πραγματοποιήθηκε  η ετήσια τελετή κοπής  πίτας της Βιομηχανίας ξύλου   ΑKRITAS  την Κυριακή  24 Φεβρουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο  RAMADA ΘΡΑΚΗ  PLAZA στην Αλεξανδρούπολη.   Αφοσιωμένη   στην ουσιαστική υποστήριξη του προσωπικού της , η εταιρία  συνέχισε και φέτος μια παράδοση ετών, που τη θέλει να επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων της που πέρασαν επιτυχώς τις εισαγωγικές εξετάσεις για τα Ανώτερα Εκπαιδευτικά   και  Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Μετά τον σύντομο χαιρετισμό της προέδρου του Δ.Σ της εταιρίας κας Λουκίας Σαράντη, ακολούθησε η βράβευση των παιδιών  εργαζομένων  που εισήχθησαν  σε  ΑΕΙ & ΤΕΙ  από τον κ. Ευθύμη  Κωνσταντόπουλο   Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας.

Στους τρεις  επιτυχόντες  απενεμήθη  πάπυρος- έπαινος  με δωροεπιταγή  και  είναι οι εξής:

Βασίλειος Δαναδάκης του Γεωργίου,   ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ (Μυτιλήνη) ΣΧΟΛΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ   ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Παναγιώτης Δουλούδης του Θεόδωρου, ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Καστοριά)ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦOΡΙΚΗΣ Τ. ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (Σ.Τ.ΕΦ)

Αλεξάνδρα Πουλουκτσή του Χρήστου ,  ΤΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ (Δράμα)   ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ- ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ

Στην συνέχεια   ο κ. Παπαιωάννου  διευθυντής εργοστασίου  έκανε μνεία στους συναδέλφους  συνταξιούχους και τους ευχήθηκε , όπως η νέα φάση της ζωής τους να είναι για τους ίδιους και τους δικούς τους ανθρώπους γεμάτη Υγεία και  Ευτυχία , επιδίδοντας τιμητική πλακέτα .

Οι συνταξιούχοι είναι οι εξής:

  • Πασχάλης A. Καμπακάκης
  • Χαράλαμπος Β. Βλασακούδης
  • Αθανάσιος Σ. Νικολακάκης
  • Δημήτριος Μ. Στρατούδης

Στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον κ. Κωνσταντόπουλο και τον κ. Νάκο -πρόεδρο του Σωματείου και τέλος σε όλα τα μικρά παιδιά   που παρευρίσκονταν δόθηκαν δωράκια-βιβλία.