Αλεξανδρούπολη, 21 Ιουλίου 2020

 

Η πρόσφατη τροπολογία που ψηφίσθηκε στην Ελληνική Βουλή και αφορά την καταβολή της επιδότησης του εργοδοτικού κόστους για την πενταετία 2010-2015, αποτελεί μία εξαιρετικά θετική εξέλιξη για την περιοχή μας. Στα πλαίσια αυτά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Κυβέρνηση και όλους που αγωνίστηκαν για την επιτυχή αυτή έκβαση.

Η ευαισθησία του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, η συνέπεια και η αποτελεσματικότητα του αρμόδιου Υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα σε συνδυασμό με την υποστήριξη των συναρμόδιων Υπουργών Γ. Βρούτση και Θ. Σκυλακάκη, όχι μόνο συνέβαλαν στην επίλυση ενός μακροχρόνιου και πολύπλοκου θέματος, αλλά αποδεικνύουν εμπράκτως το ενδιαφέρον και τη σημασία που δίνει η σημερινή κυβέρνηση στο επιχειρηματικό και κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι της περιοχής.

Η τροπολογία αυτή συμβάλλει τόσο στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων της περιοχής όσο και στην αναπτυξιακή τους προοπτική, δημιουργώντας τις απαραίτητες εκείνες συνθήκες για τόνωση της τοπικής οικονομίας και διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Κλείνοντας, αξίζει μια ιδιαίτερη μνεία στους βουλευτές κκ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και Δημήτρη Καιρίδη, η συμβολή των οποίων υπήρξε καθοριστική για την επίλυση του σχετικού θέματος, εργαζόμενοι υπομονετικά και αποφασιστικά, πλήρως συντονισμένα και ευθυγραμμισμένα με όλους τους εμπλεκόμενους.