H   AKRITAS είναι βιομηχανία επεξεργασίας  ξύλου με έδρα την Αλεξ/λη και συμπληρώνει φέτος  40 χρόνια  από την ίδρυσή της. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή  μοριοσανίδας   AKRIPAN®  και τα επενδεδυμένα με αυτήν προϊόντα (μελαμίνες, πάγκοι, ημιέτοιμα στοιχεία Postforming).

Με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων, Η  εταιρία ΑΚRITAS   προκηρύσσει  διαγωνισμό εικαστικής δημιουργίας (ζωγραφική, χαρακτική, γλυπτική σε κάθε μορφή)  για τους φοιτητές αρχιτεκτονικής του ΔHMOKΡΙΤΕΙΟΥ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ   με αντικείμενο έμπνευσης  <<ΧΩΡΟΙ>>.

Τα έργα θα πρέπει να σταλούν με φωτογραφία και να περιλαμβάνουν διαστάσεις, υλικά και έτος δημιουργίας. Το εικαστικό έργο θα πρέπει να έχει παραχθεί τα τελευταία  δύο (2) χρόνια.

Το βραβείο για το πρώτο έργο , το οποίο θα κρατηθεί για τα γραφεία της εταιρείας , θα είναι ένα ταξίδι διαμονής 3 ημερών για δύο άτομα στην Ρώμη, με όλα τα έξοδα πληρωμένα .

Τα έργα που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή θα παρουσιαστούν  από 3 έως 13/6/2017 στην γκαλερί Balkan Art Gallery ( Ιωακείμ Σγουρού 8, Ξάνθη)και η ανακοίνωση του βραβείου θα γίνει το βράδυ των εγκαινίων.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η Κριτική Επιτροπή θα είναι 3μελής  και ορίζεται ως εξής: η Rolana Ceckauskaite-Εικαστικός, ο κ. Σαράντης  Γκάγκας- Εικαστικός και ο κ. Αλέξανδρος  Λαζαρίδης- Γκαλερίστας .

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Ως ημερομηνία λήξης υποβολής των προτάσεων ορίζεται η 12 Μαΐου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00. Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, καμιά μελέτη δε γίνεται δεκτή.

Η επιμελητική  επιτροπή θα εξετάσει και θα αξιολογήσει τις υποβληθείσες προτάσεις και θα επιλέξει τα έργα projects που θα παρουσιαστούν στην έκθεση, ενημερώνοντας  τους  επιλεγμένους φοιτητές με e-mail  έως τις  22/5/2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα έργα τους  και στις δύο παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις   vkaratza@akritas.com και alexlazaridis202@gmail.com.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληρoφορία , παρακαλούμε να επικοινωνήσετε  με τον κ. Αλέξανδρο Λαζαρίδη  στην ηλεκτρονική διεύθυνση  alexlazaridis202@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο site της εταιρίας: www.akritas.com.