Η Βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου ΑΚRITAS με κυρίαρχη πλέον παρουσία στην ελληνική αγορά προετοιμάζεται για να ανταποκριθεί στις προοπτικές της αναθέρμανσης της οικοδομικής δραστηριότητας και κατ’ επέκταση στην αύξηση της ζήτησης για προϊόντα τεχνητής ξυλείας.

Τα οικονομικά της μεγέθη παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση , όπως αυτά αποτυπώνονται στις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2016, μέσω της αύξησης των πωλήσεων που επετεύχθη αλλά και του περαιτέρω περιορισμού του κόστους λειτουργίας. Η AKRITAS  επενδύοντας  στο καλό brand name της εταιρείας, σε συνδυασμό με την άριστη  ποιότητα και την διαφοροποίηση των προϊόντων της, κατάφερε  σημαντική αύξηση των πωλήσεων της , η οποία προέρχεται τόσο από την Ελλάδα  όσο και από το εξωτερικό .

Ειδικότερα σε ότι αφορά στην χρήση για το 2016 ,ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 25.895.841 EUR ,παρουσιάζοντας αύξηση κατά 26,65 % σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα για το 2015, ο οποίος ήταν 20.446.691 EUR .Η τάση αυτή συνεχίζεται με την ίδια δυναμική και τους πρώτους μήνες του 2017, όπου οι πωλήσεις εμφανίζονται αυξημένες κατά 27%.

Η εταιρία προσηλωμένη στη συνεχή βελτίωση της απόδοσής της, ολοκλήρωσε μία σημαντική επένδυση στους αναμικτήρες κόλλας που αναμένεται να επιταχύνει το χρόνο της παραγωγικής διαδικασίας αλλά και να περιορίσει το κόστος ανάλωσης κόλλας, αποτελέσματα που θα γίνουν αντιληπτά κατά την τρέχουσα  χρήση του 2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΚRITAS είναι η μοναδική ελληνική Βιομηχανία Ξύλου παραγωγής μοριοσανίδας, η οποία  φέτος συμπληρώνει  40 χρόνια  χρόνια λειτουργίας από την ίδρυσή της . Η εταιρία εξακολουθεί να είναι σταθερά προσηλωμένη στη διαδικασία παραγωγής προϊόντων  εξαιρετικής ποιότητας  με σεβασμό στον  άνθρωπο και το περιβάλλον.