Σειρά  μελαμινών  με digital εκτύπωση παρουσιάζει στην αγορά η βιομηχανία επεξεργασίας  ξύλου <<ΑΚRITAS >>, παρακολουθώντας τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις της διακόσμησης.

Πρόκειται για μελαμίνη με βασικό πυρήνα την γνωστή μοριοσανίδα  ΑΚRIPAN®  επενδεδυμένη  με εμβαπτισμένη επιφάνεια ψηφιακής εκτύπωσης ,υψηλής  ευκρίνειας, το οποίο αποτελεί προϊόν ειδικής τεχνολογίας.

Τα  τεχνικά χαρακτηριστικά της  είναι  η σταθερή εσωτερική δομή,  και η εξαιρετική αντίσταση στην χάραξη και την τριβή. Η διακόσμηση με ψηφιακή εκτύπωση προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες, από φωτορεαλιστικά σχέδια σε γραφικές δομές και σε όλες τις χρωματικές παραλλαγές. Για το λόγο αυτό οι εφαρμογές με digital εκτύπωση είναι ιδανικές για δημιουργία κάθε επίπλου οικιακής ή επαγγελματικής χρήσης , με εξατομικευμένα σχέδια. Aξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει παρακαταθήκη 25 σχεδίων και παρέχεται δυνατότητα παραγωγής σε οποιαδήποτε εξειδικευμένο σχέδιο, κατόπιν παραγγελίας.

Με τις νέες επιφάνειες digital print, οι μελαμίνες  AKRITAS  προσφέρουν  νέες εμπνευσμένες ιδέες  και περισσότερες επιλογές .

Η άψογη αισθητική , η άρτια κατασκευή και η λειτουργικότητα είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα  ΑΚRITAS ,η οποία εδώ και 40 χρόνια ειδικεύεται στην ανίχνευση τάσεων, με  γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.

Ειδικό ενημερωτικό  έντυπο για τα digital print μπορείτε να προμηθευτείτε από τα κατά τόπους γραφεία της ΑΚRITAS  και τους συνεργάτες της.