H βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου AKRITAS  θα διοργανώσει  και φέτος ενημερωτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, το  Σάββατο  23  Ιανουαρίου 2016, στην αίθουσα «GRAND PIETRA» του ξενοδοχείου Porto Palace. Aπό τις 11 το πρωί μέχρι και τις 9:00 το βράδυ, πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας αλλά και όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο των κατασκευών και της διακόσμησης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα της AKRITAS  και να ενημερωθούν για τις ιδιότητές τους  από τα έμπειρα στελέχη της εταιρίας.

Είναι σημαντικό  να σημειωθεί ότι η AKRITAS είναι σήμερα η μοναδική ΕΛΛΗΝΙΚΗ βιομηχανία παραγωγής μοριοσανίδας που  λειτουργεί σε συνεχή βάση  από το 1977 με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, πάντα με συνέπεια και  σεβασμό προς τους πελάτες- συνεργάτες της.

Στόχος της ΑΚRITAS  με την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης είναι  η παρουσίαση  των προϊόντων και υπηρεσιών της και επίσης, να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική  επαφή της εταιρίας με τους συνεργάτες της απ’  όλη  την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα σχέδια της εταιρίας σε μελαμίνη και πάγκους εργασίας  απηχούν τις νέες τάσεις της αγοράς, εμπλουτίζοντας την μεγάλη και συνεχώς ανανεωμένη γκάμα προϊόντων της εταιρείας. Οι μελαμίνες της ΑKRITAS, στηρίζουν την υπεροχή τους στη μοριοσανίδα υψηλών προδιαγραφών ΑΚRIPAN ® , προϊόν το οποίο παράγεται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ 312 και αποτελεί ιδανική βάση για επένδυση με μελαμίνη, laminate , καπλαμά και PVC.

Όλα τα προϊόντα της ΑΚRITAS   πληρούν υψηλές  προδιαγραφές ποιότητας και είναι το  αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας της εταιρίας  να καλύπτει τις  ανάγκες της αγοράς υπερβαίνοντας  τα   διεθνή standards